Tid for høstløk!

Blant årets nyheter kan vi friste med Treliljer, eller "Skyscraper Lilies" som de også blir kalt. Disse kan bli inntil 2 m høye: BIGGER IS BETTER! Se også 4 Shades of Black, en spennende kolleksjon med flere varianter av sort høstløk. 


Vi har også luksuriøse gaveposer med høstløk, en utmerket vert/vertinnegave! Velg mellom Allium eller Tulipaner.


Med Bie Blomst kolleksjonen får du en spesialtilpasset kolleksjon av høsløk for å redde bier og humler. Den inneholder 65 løkpakker fordelt på 10 spennende sorter for hage. Lette å dyrke og pene i hagen og på verandaen! 

 

Husk riktig utstyr!

Riktig utstyr er et must når høstløken skal plantes ned i jorda. Fargerike plantesett gjør jobben enklere! Spadene i disse settene har tydelig måleangivelse på bladet og gjør det lett å sette løken i riktig dybde. Fåes i tre farger: rosa, lime og blå.


Glem heller ikke høstløkens matpakke! Naturgjødsel gir god næring for løken til neste års blomstring. Vi anbefaler Weibulls' naturgjødsel 40L og Simontorps kompostert jord 40L og 20L. Disse inneholder masse naturlige og viktige næringsstoffer, som bidrar til en ekstra god start på planteveksten. 


NB! Bestillingsfristen for høstløk er onsdag 1.juni.